Figyelem! Figyelem!

Részlet a könyvemből mindig külön bejegyzésben fognak felkerülni, vagy néhány novella elején, esetleg hátulján.

A blogban pedig előre is bocsánatot kérek az esetleges durva szavakért, káromkodásokért!

És szívesen várom mindenkinek a véleményét, a novellámról, könyv részletekről stb. ^^

2012. december 31., hétfő

Összeférhetetlen novella ízelítő

Sziasztok! :-) 
Ebben a pár mondatban adok egy kis ízelítőt a következő novellámból, és egyben életjelet is adok. :) 
Ez amolyan "ismertető" féleség. Ebben a pár mondatban leírom mi fog történni, kiről szól ez az egész... Mégis egy kicsit - vagy legalábbis megpróbáltam - homály fedi az egész történetet.
 A novella egyébként azért nincs még fent, mert majdhogy nem olyan, mint egy mini-mini regény, szerintem nem is fogom egyben leközölni csak részletekben, de ezt is csak azután teszem meg, miután befejeztem az egészet. A történet egyébként egy befejezetlen regény lerövidítése, azért is ilyen hosszú. :-)  A Vizes szerelem is pontosan ilyen, csak a mostani készülődőben lévő novella ennél sokkal hosszabb... Melynek címe: Összeférhetetlen. :)
 Remélem tetszeni is fog nektek.
Na, de akkor íme az "ízelítő":

"Mért vagy ilyen más, félkorcs lény? - kérdi a tündér. - És mért vagy ilyen jó, ilyen átkozottul nem tündér? Szemed barna, átlagos. Tudtad te, hogy ronda vagy?
- És vajon mért van az, hogy ki királynőnk volt, más mint mi? S vajon ki a gonosz, kétszínű, ha meg tévesztett... Meg tudott téveszteni bennünket egy ocsmány álszent lény, ki nem mi vagyunk, nem is ti. Vagy csak nem is tudtátok ezt eddig?"

"Jók vagyunk, hát védünk már, de istennőnk már nem szép ám. Gonosz, ocsmány teremtmény, s így fog össze e két lény. Összefog, hogy legyőzze e hamis, gonosz istennőt."

És boldog új évet minden kedves - vagy nem kedves xd - embernek! :)) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése